Locatie: Eindhoven

In de mooie binnenstad van Eindhoven proef je tijdens het Streekbierfestival de lekkerste biertjes gebrouwen door brouwerijen uit Brabant. Ontdek je de leukste en gezelligste cafés van Eindhoven! Laat je verrassen door dit unieke festival, stippel je route uit en stel je eigen menu samen dmv het biermenu (incl.plattegrond). ENJOY!

Gratis entree!

Het streekbierfestival is een vrij-toegankelijk publiek festival. Je betaalt dus geen entree, en alleen voor wat je drinkt. In veel cafés kan je pinnen, maar neem voor de zekerheid ook cash mee!

Vervoer

De binnenstad van Eindhoven is met het openbaar vervoer heel goed te bereiken! Lopend is het festival goed te bereiken, en je doorkruist de prachtige binnenstad van Eindhoven! Met de auto kan je ook prima parkeren in de betaalde parkeergarages in en rondom de binnenstad.

Tijden

Het festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Eindhoven! Het festival begint dan vrijdagmiddag en de kroegen zijn geopend tot diep in de nacht. Zaterdag gaan de cafés weer open en kan je genieten van de lekkerste streekbiertjes! Het biermenu (incl. plattegrond) wordt ongeveer een week voor het festival gepubliceerd.

Je vindt de meest actuele tijden en meer informatie op ons Facebook event!

Overnachten

Maak van het festival gelijk een weekendje Eindhoven!

Volgende evenement:

Volg onze Facebook pagina en blijf op de hoogte, we zien je graag!