Locatie: Eindhoven

In de Lichtstad Eindhoven proef je tijdens het Streekbierfestival de lekkerste biertjes gebrouwen in Brabant en ontdek je de leukste en gezelligste cafés van Eindhoven!

Laat je verrassen door dit unieke festival, stippel je route uit en stel je eigen biermenu samen! (incl. plattegrond). In elk café staat één Brabantse brouwerij centraal.

Het biermenu is te downloaden voorafgaand aan het festival op deze website. Natuurlijk melden we een nieuw biermenu via social media, dus handig en leuk wanneer je ons volgt op Facebook/Instagram/Twitter!

De brouwerij die centraal staat bij elk café wordt gelijk met het biermenu bekend gemaakt. Elke editie wisselen de brouwerijen van café. Je kunt ook zelf een bierroute uitstippelen en je eigen biermenu samenstellen alle cafés liggen op loopafstand van elkaar.

 

Gratis entree!

Het streekbierfestival is een vrij-toegankelijk publiek festival. Je betaalt dus geen entree, en alleen voor wat je drinkt. In veel cafés kan je pinnen, maar neem voor de zekerheid ook cash mee!

Vervoer

De binnenstad van Utrecht is met het openbaar vervoer heel goed te bereiken! Talloze bussen vertrekken vanaf het Centraal Station in de richting van het Janskerkhof. Ook lopend is het festival goed te bereiken, en je doorkruist de prachtige binnenstad van Utrecht! Met de auto kan je ook prima parkeren in de betaalde parkeergarages in en rondom de binnenstad (bijvoorbeeld in de Kruisstraat).

Tijden

Het festival wordt tweemaal per jaar georganiseerd. We proberen het altijd in het eerste weekend van april en het eerste weekend van november te organiseren. Het festival begint dan vrijdagmiddag en de kroegen zijn geopend tot diep in de nacht. Zaterdag en zondagmiddag gaan de cafés weer open en kan je weer genieten van de lekkerste streekbiertjes! Het definitieve tijdsschema wordt de week voor het evenement gepubliceert.

Je vindt de meest actuele tijden en meer informatie op ons Facebook event!

Overnachten

Maak van het festival gelijk een weekendje Utrecht! Je kan in Utrecht goedkoop overnachten via bijvoorbeeld Airbnb of je kan in een hotel in de buurt een kamer huren!

Volgende evenement:

Streekbierfestival herfst editie 31 oktober, 1, 2,3  november, volg onze Facebook pagina en blijf op de hoogte, we zien je graag!